Свържете се с нас! 
0893770988
         [email protected]
Етерично масло от Здравец 10% Ecomaat 10 мл

Етерично масло от Здравец 10% (Geranium macrorrhizum extract) 10 мл Ecomaat

         

 

Етерично масло от Здравец 10% Ecomaat 10 мл

Етерично масло от Здравец 10% (Geranium macrorrhizum extract) 10 мл Ecomaat

         

 

Моля, първо изберете разновидност.
32,00 лв.
Стара цена:
Спестяваш:
Няма наличност
Уведоми ме при наличност
  • Безплатна доставка със BOXNOW, Спиди и Еконт при поръчка над 49,99 лв.
  • За поръчки със суми под 49,99 лв, цена за доставка до офис на куриер 5,00 лв.,
    цена до адрес на клиента 6,00 лв.
  • Безплатно връщане, замяна и проверка на пратката

Етеричното масло от Здравец има противовъзпалително, антиоксидантно, антивирусно, антистресово и невропротекторно действие. Може да се нанася директно върху кожата като серум с избелващ и хидратиращ ефект. Подходящо е за смесена кожа, склонна към образуване на комедони. Притежава естествен UV фактор и забавя натрупването на меланин в кожата, успокоява я и хидратира. 

Етеричното масло от Здравец има добър избелващ и почистващ ефект върху кожата, възпрепятства появата на комедони и премахва пигментни петна. Може да се използва вместо обичайното дневно защитно средство срещу UV лъчите. Действа благоприятно върху мъжката емоционалност и в комбинация със заздравяващите си свойства то е отлична афтършейв грижа – попива лесно, не оставя мазен филм, успокоява и омекотява кожата.

  • Ботаническо име: Geranium Macrorrhizum extract
  • Метод на екстракция: Водно-парна дестилация на листа от диворастящ Здравец
  • Ароматен профил: Сладък, дървесен, балсамичен
  • Нотка: Средна
  • Ароматни молекули: Гермакрон (Germacrone), Азулен (Azulene)
  • Качество: Био продукти на ЕС, сертифицино по USDA Organic
  • Опаковка: 10 мл, висок клас фармацевтично стъкло.

Съвети за употреба

  • Арома лампа/арома дифузер: тъй като маслото се предлага като 10% разтвор в жожоба, не се препоръчва употребата му за дифузорни лампи, вани и инхалации!
  • Масаж: 14 капки на 10 мл. базисно масло. За общо укрепване и за намаляване на нервното напрежение нанесете директно върху китките, тилната ямка, зад ушите, центъра на гръдния кош, коленната и лакътната свивка.
  • Козметично приложение: поради това, че се предлага като 10% разтвор в жожоба, етерично масло от Здравец може да се нанася директно върху кожата. Използва се като серум с избелващ и хидратиращ ефект, подходящ е за смесена кожа склонна към образуване на комедони.
  • Като афтършейв: 1-3 капки се затоплят между дланите на ръцете и се нанася върху чиста кожа след бръснене.

Противопоказания: да не се използва от бременни и кърмещи, както и от деца  под 6 г.

Жожоба (Simmondsia Chinesis seed oil), 10% Здравец (Geranium Macrorrhizum extract)

  • Не съдържа: Минерални масла, силикони, парабени, синтетични парфюми, изкуствени оцветители, химични антиоксиданти, пропилен гликол.
  • Продуктите на ЕКОМААТ съдържат единствено 100% натурални и 100% био сертифицирани съставки съгласно изисквания на регламент NOP на USDA и отговарят на стандарт БДС ISO 16128-1:2018.

Внимание: Преди употреба направете тест за чувствителност в ямката на лакътната свивка. Само за външна употреба. Не използвайте неразредени етерични масла на кожата. Избягвайте контакт с чувствителни зони като очите. Пазете от деца. Не използвайте етерични масла за деца под 5-годишна възраст. Консултирайте се с лекар за употреба по време на бременност, при заболявания или лечение с медикаменти. Не използвайте за инхалации, ако страдате от астма, както и при деца под 10-годишна възраст. Броят на капките означава максимален брой капки в комбинация с етерични масла. Ако имате чувствителна кожа или за деца 5-12 год. възраст, използвайте за масаж 2 капки в 10 мл базово масло. Пазете от боядисани повърхности, пластмаса и открити пламъци. Съхранение на сухо и хладно.

Етерично масло от Здравец 10% Ecomaat 10 мл

Етерично масло от Здравец 10% Ecomaat 10 мл

32,00 лв.
Стара цена:
Спестяваш:
Уведоми ме при наличност
Няма наличност
Сравнение на продукти